Assels Winterfeest – zaterdag 25/01/2020

Programma:

Aanvang 16u30: Winter op het Wij-land

We ontmoeten elkaar op het Wij-land waar we ons verwarmen aan vuurkorven, de warme Balkan klanken van Djurdjevak, het Drongens Vrouwenkoor, de lekkere soep met brood, glühwein en chocomelk van Mama’s aan Zet.
Zin in iets anders? Breng gerust uw eigen spijzen en drank mee.

18u00: Fakkeltocht doorheen de Assels

Met onze zelfgemaakte fakkels* volgen we de mysterieuze verhalenverteller door de Assels en gaan we samen op zoek naar de lichtjes die ons verbinden.
Voor de hongerigen onder ons houden we even halte aan brasserie “In den Karpel” en zetten onze wandeltocht verder terug richting het Wij-land.

18u30: Stoofvlees met Frietjes “In den Karpel”

Wie wil kan vanaf 18u30 in brasserie “In den Karpel” genieten van stoofvlees met frietjes of kaaskroketjes.*
(stoofvlees 16€ pp) – (kaaskroketjes 15€ pp) – (kinderen 10€ pp)

Schrijf je hieronder in!

20u00: Nieuwjaarsreceptie 2020 “In den Karpel”

Als afsluiter is er de nieuwjaarsreceptie 2020 voor inwoners van de Assels. Iedereen is welkom vanaf 20u in brasserie “In den Karpel”. Het eerste drankje wordt aangeboden door het Buurtcomité Assels (voor wie voor 21u komt).

*Workshop fakkel / lampion maken
Op zondag 19 januari organiseren we een workshop voor kinderen, ouders en grootouders. Samen maken we lampionnen ter decoratie van het Wij-land en de fakkels voor de wandeltocht. Kom jij ook naar deze workshop met uw kinderen of kleinkinderen?

*Stoofvlees met Frietjes “In den Karpel
Wie wil kan vanaf 18u30 in brasserie “In den Karpel” genieten van stoverij met frietjes of kaaskroketten. Eet je graag mee? Schrijf je dan hieronder in!